Lyst til å begynne i korpset?

Nå rekrutterer vi nye medlemmer! Påmeldingsskjema finner du her.

Forskning viser at regelmessig, systematisk øving på et musikkinstrument øker oppfatningsevnen gjennom både synet og hørselen, samtidig som konsentrasjon og koordinasjon forbedres vesentlig. Dette har en stor overføringsverdi i forhold til andre fag og aktiviteter; særlig lesing, skriving og matematikk.

I korpset opplever man hvordan det er å være med i en gruppe som jobber sammen på tvers av alder, kjønn og ferdigheter. Gjennom musikk, samspill og sosialt samvær får musikantene en unik sjanse til å lære seg å spille et instrument, ta hensyn til andre, samspill og konsentrasjon. I tillegg til å få være med på konkurranser, 17. mai, seminarer, sommerturer og mye mer!

En flott gjeng med unge musikanter og engasjerte foreldre gjør korpset til en sosial og god samlingsplass i nærmiljøet. Siden korpset ble stiftet i 1917 har det vært en viktig del av kulturbildet på Eiganes, Stokka og Sandal.

Vi representerer også et viktig fritidstilbud for barn og ungdom i bydelen, i tillegg til det musikalske. Vi har som motto at korpset skal være ”sosialt inkluderende og musikalsk utfordrende”. Korpset har ingen reservebenk – her er alle med.  

Lurer du på noe? Ta kontakt med:

Kristin Vestrheim Cranner
Korpskontakt
mobil: 932 43 872
kristin.v.cranner@uis.no

Du kan også sende mail til eiganes.skolekorps@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s